skip to Main Content
42 55 13 32 cgh@mecatum.dk
bogstaver-web

”Vi må hellere få nogle nyheder på hjemmesiden… Måske i morgen.” Kender du det? Tiden går, driften i virksomheden kræver dig, og alle gode intentioner om opdaterede tekster og nyheder løber ud i sandet. Du har brug for en webredaktør. En, der sørger for, at dit website er opdateret. En, der sætter fokus på, at du sælger gennem teksterne på din hjemmeside.

Jeg er din webredaktør.

Slut med den nagende samvittighed over, at du heller ikke fik skrevet en nyhed i dag. Eller at du ikke fik lagt den nye pdf på websitet. Med en kommunikationsaftale hos MECATUM er du sikret en opdateret hjemmeside, hvor teksterne samtidig fremstår fejlfrie og interessante for din målgruppe.

Jeg skriver dine tekster og nyheder ud fra dine noter eller et kort interview med dig (oftest over telefonen). Når du har godkendt dem, og vi har eventuelle billeder på plads, lægger jeg dem op på dit site. Og med aftalte statusmøder har vi altid styr på din målgruppe, hvad du vil opnå med din kommunikation, og hvordan vi skal gribe det an.

Vil du også have mere tid og overskud til det, der i sin tid satte dig i gang med din virksomhed? Og overlade din webkommunikation til en, der brænder for at formidle dine historier til din målgruppe? Så send mig en mail på cgh@mecatum.dk, eller kontakt mig her.

Back To Top