skip to Main Content
42 55 13 32 cgh@mecatum.dk

MECATUM - skarpt og indbydende layout.

Gør dit layout indbydende

Præsenter din virksomhed eller organisation på den bedst mulige måde med en indbydende tryksag. Jeg sætter din folder, flyer, dit visitkort eller medlemsblad op, så dine budskaber træder tydeligt og professionelt frem. Om du vil have dem trykt eller printe selv, er op til dig – jeg sætter dem op, så de passer.

Udtrykket ”man spiser først med øjnene” gælder også for din grafiske opsætning af dine tryksager. Er den ikke indbydende og sat overskueligt op, har din modtager ikke lyst til at sætte tænderne (eller hænderne) i den. Giv din grafiske udtryk af kvalitet og ekspertise, så du tiltrækker din modtager.

Overskuelighed er også kodeordet ved en effektiv præsentation, og alligevel fejler mange på det punkt. Jeg sætter din PowerPoint-præsentation op, så dine budskaber er konkrete og skinner tydeligt igennem – på en professionel og flot måde, naturligvis.

Jeg tager altid udgangspunkt i din eksisterende designlinje, så hele din kommunikation har en rød tråd. Det skaber genkendelighed hos din målgruppe. Har du ikke allerede en designlinje, så tøv ikke – jeg hjælper dig gerne på vej.

Vil du også være mere synlig med tryksager og præsentationer, du kan være stolt af at dele ud og vise?

Jeg har arbejdet sammen med Camilla Gregers-Høegh om udgivelsen af Migræne danmarks medlemsblad MigræneNyt i perioden fra juni 2016 til november 2018. Jeg har været redaktør af bladet og Camilla har haft ansvar for at sætte bladet smukt op, gøre det indbydende for læserne, og undervejs sørge for at de vigtigste pointer står klart og tydeligt for læserne.

Det har været en sand fornøjelse at samarbejde med Camilla. Hun holder alle løfter, giver besked i god tid om eventuelle kalender-problemer, og er venlig, imødekommende, kreativ, serviceminded (når jeg af og til er kommet med akutte ændringer i sidste øjeblik), og har overskud til at holde øje med, at indholdet er klart og tydeligt.

Vi har haft et samarbejde, som jeg vil savne, med plads til lidt sjov ind i mellem det seriøse arbejde.

Bladet har i Camillas hænder fået et udtryk, som bliver bemærket (super professionelt blad, siger repræsentanter fra andre patientforeninger om det), samtidig med at det er let tilgængeligt.

Jeg kan give Camilla min allervarmeste anbefaling som meget dygtig lay-outer og en fantastisk samarbejdspartner.

Anne Bülow-Olsen
Afgået redaktør af MigræneNyt

Back To Top