skip to Main Content
42 55 13 32 cgh@mecatum.dk
tekstforfatter-web

Trænger din tekst til en overhaling eller en gennemgående omskrivning? Eller vil du bare have nye, friske øjne på dit oplæg, så modtageren forstår dit budskab?

Når du sidder begravet i dit emne, kan det være svært at se teksten fra din modtagers synspunkt. Din tekst kan være godt skrevet, du har måske styr på både kommaer og sproglige formuleringer – men vendingerne kan være indforståede.

Få kvalitetssikret din tekst

Afklar, hvilket niveau din læser er på. Er din modtager bevidst om dig? Er hun måske allerede kunde hos dig? Eller har din modtager ingen idé om, hvem du er, og hvad din virksomhed tilbyder? Forskellige niveauer kræver forskellig information. Derfor skal du være bevidst om, hvem der læser din tekst.

Du har den faglige viden inden for dit felt. Jeg kan hjælpe dig med at få den formuleret, så din målgruppe har lyst til at læse med og forstår dit budskab. Om din tekst skal have en omskrivning eller bare en let overhaling, bestemmer du. Jeg vurderer altid, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

Korrektur styrker din tekst

Rammer din tekst lige ind i dine modtageres hjerte (eller hjerne), og mangler den bare en korrektur? Stavefejl og forkert tegnsætning kan bremse læsevenligheden i din tekst og få din læser til at hoppe væk. Tegnsætning de forkerte steder forstyrrer nemlig din læsers flow, og stavefejl forsinker læsehastigheden.

Korrekt tegnsætning giver til gengæld din læser velfortjente pauser (de rigtige steder), og en tekst uden fejl gør det nemmere og hurtigere at læse. Det vil din læser sætte pris på. En korrektur er derfor et godt valg, når du vil have en professionel tekst.

Min passion for ord, grammatik og tegnsætning efterlader din tekst i trygge hænder, når du afleverer den til korrektur hos mig.

Jeg tænker ofte på den indsats, du har leveret på projektet med et stort smil på læben. Jeg har arbejdet med en del tekstforfattere igennem årene, og samarbejdet med dig er exceptionelt godt.

Det var på ingen måde svært ikke at have tillid til dig.
Den første opgave du lavede for mig, hvor du gennemlæste præsentationen samt ændrede i noget grafik, gav du noget af dig selv – helt uden at blive spurgt – hvilket gjorde et stort indtryk på mig.

Tanken havde strejfet mig: ”Jamen, jeg kender hende jo ikke”, og jeg havde aldrig mødt dig. Men det føltes bare så naturligt, at det var dig, der skulle arbejde med en mere tillidsfuld opgave, nemlig skrivning af speak. Det var bare super proff.!

Og så er du ærlig. Det betød meget for mig, at du viste mig den respekt at informere mig, da du blev forsinket på opgaven. Det er sjældent, jeg oplever en så god kundeservice!

Så selvom vi ikke har mødtes – endnu, oplever jeg dit samarbejde som meget nærværende og trygt. Og YES, vi skal arbejde sammen igen med det videre forløb på projektet – og jeg glæder mig meget!

Henning Olsen
Udvikler og iværksætter bag projektet National Scala – Hotel & Venue

Back To Top