Vil du med?

Få historier, tips og relevante tilbud, krydret med humor

Endnu et nyhedsbrev, tænker du? Niks, det her er min verden. Og du er hermed inviteret indenfor.

Er du selvstændig, sekretær, ansvarlig for kommunikation i en organisation eller forening– eller er du bare interesseret i kommunikation?

Så er det her for dig. Min verden handler om kommunikation, web og projektledelse. Pakket ind i skøre historier og nyttige tips, som jeg deler i overskuelige bidder med dig.

Her er ingen bindinger. Kun tips, du selv kan prøve af, smil på læben og relevante tilbud, der kan hjælpe dig med din kommunikation, web og projektledelse.

Ses vi i indbakken?

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, får du tips til din kommunikation, web og en smule projektledelse. Ofte krydret med historier og humor. Og indimellem et tilbud, der kan gøre din kommunikation lettere for dig.

    Dine oplysninger er i sikre hænder, og du kan altid afmelde dig med et klik.

    Når du tilmelder dig listen og har bekræftet, at du gerne vil modtage mails fra mig (så vi har styr på GDPR), er du lukket ind i min verden. Jeg glæder mig til at have dig med!

    Mit navn er Camilla Gregers-Høegh, og jeg står bag MECATUM. Jeg hjælper organisationer, foreninger og mindre virksomheder med at omsætte tanker til effektiv formidling i skrift og layout på web og tryk. Som projektleder sørger jeg for, at digitale projekter kommer godt fra start og sikkert i mål.

    Jeg glæder mig til at dele min verden af kommunikation, web og projektledelse med dig!